Снимка Фейсбук/Васил ПетровТреньорът на Спартак Васил Петров изрази задоволство от поредната

...
Снимка Фейсбук/Васил ПетровТреньорът на Спартак Васил Петров изрази задоволство от поредната
Коментари Харесай

Васил Петров: Всички в Спартак сме здраво стъпили на земята

Снимка Фейсбук/Васил Петров

Треньорът на Спартак Васил Петров изрази удовлетворение от следващата победа, само че и подсигурява, че никой в тима не лети в облаците от сполучливия старт. Както е известно, варненци биха ЦСКА 1948 II с 2:0 в среща от петия кръг във Втора лига и заемат четвърто място в класирането.

" Доволен съм, ме победихме един от мощните тимове в групата. Един квалифициран и добре селектиран отбор. Най-много ме радва обаче, че на терена демонстрираме това, за което упражняваме, и всички играчи са виновни и тактически дисцплинирани ", сподели за " Петел " Васил Петров. 

" Хубаво е, че във всеки мач сътворяваме положения и разнообразни футболисти вкарват голове. По фланговете Виктор, Бабалиев и Сабри дават мощност, а бързината на Бабалиев и Сабри ни вършат по-опасни ", добави Петров.

" Не се тормозя, че триумфите ни до този миг ще трансформират мисленето на момчетата. Първенството занапред стартира и още нищо не сме постигнали, тъй че никой от нас не лети в облаците и продължаваме да стоим крепко стъпили на земята ", сподели още Васил Петров.

Разбра се още, че поради разтежението Виктор Митев отпада от състава и за гостуването на водача Марица в сряда. Спартаклии потеглят за Пловдив на следващия ден в 7,30 часа и следобяд ще създадат там последната си подготовка преди дуела от шестия кръг.

Междувременно вторият тим на Спартак изгуби като посетител от Лудогорец II с 0:4 в мач от първия кръг на шампионата в Трета лига - Североизточна група.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР